Koncert

2024.05.26. 15:42

Halász Judit három születésnaposnak is énekelt a Csillagerődben

A komáromi gyereknapon Halász Juditot is vendégül látták. A népszerű színész, énekes ismert gyerekdalaival érkezett az erődbe.

Kemma.hu

Molnár Attila polgármester köszöntötte Halász Juditot a Csillagerőd bejáratánál. A művésznek csokrot, ajándékcsomagot és egy komáromi macit nyújtott át, aki nagyon örült a meglepetésnek, mint mondta, még egy macival lesznek gazdagabbak.

Halász Judit koncertje az eső ellenére is sikert aratott
Halász Judit koncertje az eső ellenére is sikert aratott
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A koncert kezdete után nem sokkal igencsak elkezdett esni, de a legelszántabb rajongókat ez nem zavarta. Előkerültek az esernyők, az esőkabátok és jó tíz perc perc után az eső is elállt. Olyan népszerű slágerek hangzottak el, mint a Helikoffer, a Játsszunk együtt!, a Micimackó, a Szitakötő tánca, a Rendkívüli gyereknap, és a Micimackó és barátai Babits Mihály versét éneklik.

Nem hiányozhatott a repertoárból a Boldog születésnapot! sem, ráadásként három gyermek is ezen a napon ünnepelte a születésnapját. Így elsősorban nekik szólt a jól ismert dallam, amit minden felnőtt és gyerek együtt énekelt Halász Judittal.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában