Békavár

2024.05.19. 13:00

Gazdaságélénkítés sütivel, fagyival

Munkatervükben nem szereplő ülést tartottak a nyergesújfalui önkormányzati képviselő-testület tagjai. A meghívóban jelzett két feladat egyikeként, a különböző okok miatt kiesők helyére új tagokat választottak a helyi szavazatszámláló bizottságokba.

Fenyvesi Károly

A másik napirendi pont egyik előzménye az volt, hogy a Békavár Szabadidőpark területén záró helyszíni ellenőrzést tartott a Magyar Államkincstár vármegyei igazgatósága. Feladatként adódott, hogy az önkormányzat záros határidőn belül nyújtsa be a gazdaságélénkítés, illetve a foglalkoztatás növelése jegyében kötött, a közösségi helyiség működtetésére vonatkozó szerződést. A nagyszerű park kialakításához elnyert pályázati támogatás igénybevételének egyik feltétele volt ezen kitétel.

Az épület huszonnyolc négyzetméterén, vendéglátóipari tevékenység körében, az igények függvényében fagyizó, cukrászda működhet ingyenes használatban. A közüzemi díjak közül az üzemeltető az elektromos áram díját fizeti. A partner, határozatlan időre, egy helyi betéti társaság lett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában