Ne maradj le!

2024.04.13. 19:04

Újabb és agresszívabb kullancs jelent meg hazánkban - ezek voltak ma a legolvasottabbak

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Követő és vadászó kullancs jelent meg

Az idei évben a szokásosnál is sokkal több vérszívóra kell számítanunk – hívja fel a figyelmet dr. Bense Tamás esztergomi családorvos. A kullancs miatt érdemes átnézni magunkat és a családtagjainkat minden alkalommal, miután a szabadból hazatérünk.

Kislány lett a legjobb focista a fiúk között

Erdei Nóra az év második hónapjának legkiemelkedőbb játékosa lett saját korosztályában. Az U9-es új tehetséget már ennyi évesen kimagasló labdarúgás jellemzi.

Ukrán támadt ukránra: életveszélyes sebeket ejtett az áldozatán

A szúrások következtében a sértettnek életveszélyes sérülései keletkeztek, melyek orvosi segítség hiányában a halálához is vezethettek volna. Emberölés kísérlete miatt felelhet a támadója.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Lakástűz 2024-ben: 78 tűzeset, egy halott, öt sérült az eddigi mérleg

2024 első negyedévében összesen 78 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat Komárom-Esztergom vármegyében. Ezekben a lakástüzekben egy ember vesztette az életét, öten pedig megsérültek.

A román titkosszolgálatokkal is kapcsolatban állhatott Magyar Péter új párttársa

Magyar eközben épp a héten, egy Facebook-bejegyzésében tett ígéretet az ügynökakták megnyitására - emlékeztet cikkében a Magyar Nemzet.

Több embert késsel megöltek egy ausztráliai bevásárlóközpontban, az elkövetőt lelőtték

Egy férfi szombaton egy forgalmas sydney-i bevásárlóközpontban késsel megölt hat embert, további nyolcat pedig megsebesített - közölte az ausztrál rendőrség. Az elkövetőt a rendőrség agyonlőtte, indokai egyelőre nem ismertek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában