Tájékoztató

2024.04.21. 06:18

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu tájékoztatása szerint az M1-es autópályán, Bicske térségében aszfaltozás kezdődött. A 42-es és a 37-es kilométer között Hegyeshalom felé a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. Budapest irányába a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra terelik. 
- Burkolatfelújítást végeznek a Komárom/Kisbér csomópont és a Nagyszentjános/Bőny csomópont között. Így a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 92-es és a 99-es kilométer között a lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leálló sávra terelik. 
- A Lajta pihenő kihajtóágán aszfaltoznak, ezért a főváros felé tartók, a pihenőbe 10.00-ig nem tudnak kihajtani. Az érintett szakaszon az autópálya külső sávja is zárva van. 
- Felújítják a burkolatot az M15-ös Rajka csomópont és Hegyeshalom határ között is, ezért a 165-ös és a 171-es kilométer között a Hegyeshalom felé vezető oldalon a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé haladókat a külső és a leállósávra irányítják. 

Az 1-es főúton, a bicskei körforgalom mellett, a 31-es kilométernél egy kanyarodó sávot építenek, ezért hétköznaponként félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell számítani. (04.30-ig)
- Szárliget térségében a 42-es és az 54-es kilométer között közműépítés miatt a Tatabánya felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában