Jelöltek

2024.04.17. 17:25

Ők kilencen felébresztik az alvó Oroszlányt

Oroszlány Közzétette a Fidesz-KDNP a képviselőjelöltjeit. A párt jelmondata, hogy „Felébresztjük az alvó Oroszlányt!”. Az oroszlányi jelöltek többnyire tősgyökeres helyiek, családosok. Vannak állandó képviselők, akik több éve tagok a városi testületben, de új jelölteket is tartalmaz a lista.

Wágner Zsanett

A polgármester-jelölt okleveles gépészmérnök-üzemgazdász. Takács Károly évtizedek óta dolgozik az energiaiparban, immáron tíz éve a Paks II. projektben. Fontos része a város közösségi és kulturális programjának az Oroszlányi Bányász Klub, amelynek kuratóriumában ellátom az elnöki teendőket. Rajta kívül az alábbi oroszlányi jelöltek indulnak.

oroszlányi jelöltek
Az oroszlányi jelöltek között vannak állandó képviselők, akik több éve tagok az oroszlányi testületben, de új jelölteket is tartalmaz a lista
Forrás: beküldött

Az 1.választókerületben, az Ófaluban, a Kontyosházak és a Takács Imre úti négyemeletesek környékén élőknek segíthet munkájával Vargáné Vojnár Katalin, aki 25 éve képviselő és tősgyökeres oroszlányi.

A városi testület munkáját 22 éve segíti, 2010 és 2014 között alpolgármester volt Papp Péter Attila. Lakhelye és munkahelye is a 2. sz. választókerületben van, ezért itt indul. Molnár István munkahelye az Oroszlányi Szénbányák volt, jelenleg az E.ON Vállalatcsoportnál dolgozik, 2019-es óta testületi tag és a 3-ban gyűjti a voksokat.

A párt a 4. választókerületben indítja Auerné Böröczky Erzsébetet. A szociálpedagógus csaknem 30 éven át dolgozott a szociális szektorban. Dolgozott a Benedek Elek Iskolában, később a kömlődi református szeretetszolgálati intézmények vezetője lett.

Gerenday Zsuzsanna indul az 5. választókerületben. Diplomás építőmérnök, első munkahelye az Oroszlányi Szénbányák volt, jelenleg műszaki irodavezető. Moldován László munkavédelmi képviselői feladatokat is ellátott. Jelenleg aktív labdarugó, edző és a 6. választókerületben gyűjti a szavazatokat. A 7. választókerületben indul a mandátumért Mók Attila. A sportmenedzsernek és rendezvényszervezőnek tanult harmincas éveinek közepén járó jelölt jelenleg Tatabányán dolgozik.

Végül, Gyuga Mihály József a 8-ban indul a párt jelöltjeként. Okleveles gépészmérnök és a szavazók többszörös bizalmából fakadóan régóta aktív borbálai települési képviselő. Főként városfejlesztési feladatokkal foglalkozik, de a vármegyei önkormányzat munkájában is részt vesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában