Hála

2024.04.15. 13:28

Megszólalt a család: örökké hálásak lesznek a férfinak, aki megtalálta Marika nénit

Az asszony egy idősotthonból tűnt el, akit végül 2 nappal később, csodával határos módon az eltűnés helyszínétől 13 kilométerrel odébb találtak meg. Családja keresi azt a férfit, aki rábukkant az eltűnt nénire: köszönetet akarnak mondani neki.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, hatalmas erőkkel, több csapatban, kutyákkal és gyalogosan, napokon keresztül keresték azt a 82 éves idős asszonyt, akinek Tatabányán veszett nyoma, méghozzá furcsa körülmények között. A 82 éves B. Mária Ilona ugyanis egy helyi idősotthonban lakott, onnan azonban április 11-én kisétált, és eltűnt. 

Az eltűnt idős asszonyt hatalmas erőkkel keresték az önkétesek
Az eltűnt idős asszonyt hatalmas erőkkel keresték az önkéntesek
Forrás: Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület/Facebook

Marika néni eltűnését természetesen azonnal jelezték a rendőrségnek, a zsarukon kívül pedig rögtön keresni kezdték a civilek és több szakképzett kutató-mentő és eltűntkereső csapat is. A borsonline.hu értesülése szerint az idős asszonynak egy kistáskával veszett nyoma: 

Az idős néni 11-én késő délután egy tatabányai idősek otthonából tűnt el. Bézs színű kabátot, barna nadrágot és sötét színű cipőt viselt, valamint egy kisebb méretű női táska volt nála. Ősz haja van, szemüveges

– közölte oldalán a kutatásban résztvevő Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, akik több másik csapattal kiegészülve, éjt-nappallá téve keresték Marika nénit. 

Április 13-án, szombaton azonban érkezett a jó hír, eltűnése helyétől 13 kilométerrel odébb megtalálták az idős asszonyt. Minderről a tatabányai 4x4-esek számoltak be. Mint írták, a lakossági bejelentés alapján a kecskédi vasútállomás közelében épségben találtak rá. Kutyáik és a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület valamint a Dog Plusz Egyesület - Életmentés 4 lábon kutyái is jó nyomon jártak, hiszen az alsógallai vasút felé vezették a kutyavezetőiket ahol vonatra szállhatott az idős hölgy.

Az eltűnt néni családja szeretné háláját kifejezni annak a férfinak, aki megtalálta őt

Ezt a hálát szavakba nem lehet kifejezni. Örök, hálás köszönetünk. A mai éjszakát nem tudom, hogy ki bírta volna szegény a szabadban. És köszönetünk szól annak a férfinak is, aki észrevette a segítségre szoruló édesanyánkat. A rendőrség nem adhatja ki a nevet, telefonszámát, pedig szívesen megköszönném személyesen is

– írta a poszt alá az asszony fia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában