Ne maradj le!

2024.04.01. 18:31

Ekkor zár be a tatabányai uszoda a nap legfontosabb híreiben

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megvan az időpont, mikor zár be két hónapra az uszoda

A sportlétesítmény felújításával kapcsolatos kérdésekre körvonalazódni látszik a válasz. A minap megjelent a Gyémánt Fürdő oldalán egy tájékoztató, amiből kiderül, mikortól zár be időszakosan a tatabányai uszoda.

Locsolásra váró hölgyeket öntöztek meg a sárisápi tűzoltók +fotók, videó

Festett tojást, süteményt, sőt még szalagot is kaptak jutalmul a sárisápi önkéntes lánglovagok, akik húsvéthétfőn megöntözték a Sárisápon élő hölgyeket. A többéves hagyománnyal bíró tűzoltólocsolás sokak napját bearanyozta.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Tojáskeresés egy kis szénporral +fotók

Első alkalommal és hagyományteremtő céllal szerveztek húsvéti tojáskeresést az Oroszlányi Bányászati Múzeumban, ahol több kobaknyi csokoládét rejtettek el a szervezők. Ki kerékpárral, ki babakocsival érkezett, de olyan is akadt, aki hűtőládával vagy kutyapórázzal a kezében kezdte keresni az édességeket.

Nem bírta feldolgozni felesége tettét, kegyetlen bánásmódban részesítette emiatt a férj

A Komáromi Járásbíróság április 2-án első tárgyalását tartja a szexuális erőszak bűntette ügyében azzal a férfival szemben, aki feleségét bántalmazta többféle módon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában