Elrettentő

2024.03.21. 13:54

Borzasztó állapotban van a tatabányai volt buszvégállomás

Gál Csaba, a FIDESZ-KDNP frakcióvezetője, önkormányzati képviselő hivatalos Facebook-oldalán osztott meg egy videót, amelyben - mint mondta - Tatabánya egyik szégyenfoltját mutatja be. A volt buszvégállomás egyre rosszabb állapotban van.

Kemma.hu

Borzasztó állapotok uralkodnak itt – áll a végállomáson a képviselő, és mutatja be a környezetet. Gál Csaba kiemelte: az elmúlt években nem történt semmi, nem haladt előre a volt buszvégállomás ügye.

A volt buszvégállomás kétségtelenül Tatabánya egyik szégyenfoltja
A volt buszvégállomás kétségtelenül Tatabánya egyik szégyenfoltja
Forrás: Gál Csaba Tatabányáért/Facebook

Mit lehetne csinálni a volt buszvégállomás helyén? 

– Több megoldási javaslat is felmerült – mondta a videóban.  – Többek között a piac, parkoló, vagy egy újvárosi park létesítése is szóba került. Önök szerint mi lenne a legjobb megoldás? Mert egy biztos: így nem maradhat – zárta a bejelentkezését a képviselő.  

Korábban megírtuk: a város polgármestere 2023. novemberében jelentette be, hogy a város kezelésébe került a régi buszpályaudvar. Már akkor hozzátette Szücsné Posztovics Ilona, hogy több javaslat felmerült, közpark, játszótér, parkoló, piac, megannyi támogatható alternatíva. A polgármester akkor már arra kérte a tatabányaiakat, hogy gondolkozzanak közösen a buszpályaudvar hasznosításának ötletéről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában