Komárom-Esztergom vármegye

2024.03.08. 19:00

Szombati és vasárnapi programajánló

Néhány hétvégi programot ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Bana

Nőnapi programot szerveznek a művelődési házban. Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház színésze lép fel. A program szombaton 16 órakor kezdődik.

Dad

Borversenyt rendeznek a településen, a kultúrotthonban. A bormintákat szakértői zsűri értékeli, amelynek elnöke Szili Sándor borász. A bormintákat szombaton 9 és 12 óra között lehet leadni. A borverseny 15 órakor kezdődik. A díjak kiosztása után vacsorával, élőzenével várják a borbarátokat.

Esztergom

– Este fess a pesti nő címmel várják az érdeklődőket Kárász Eszter Századeleji sanzonestjére. Hegedül Veér Csongor, harmonikázik és zongorázik Wagner-Puskás Péter. A program szombaton 19 órakor kezdődik.

Komárom

– Sakk klubba várják az érdeklődőket a Generációk házába. A program szombaton 10 órakor kezdődik. A foglalkozást Nyőgér István vezeti. A program szombaton 10 órakor kezdődik.

– Az Újhold régizene- és táncegyüttes fennállásának 15+1 éves évfordulóját ünnepli. A program vasárnap 15 órakor kezdődik a közösségi házban.

Sárisáp

– Nőnapi bulit rendeznek a Bányász Közösségi Térben. Zenél az RHS dj Team. A program szombaton 20 órakor kezdődik. A rendezvény bevételéből a Sári Óvodát és a Mini Bölcsődét támogatják.

Tata

– Kerámia workshopot rendeznek a Kőfaragó Házban, ahol húsvéti kínálótálat készítenek. A program szombaton 10 órakor kezdődik.

Tatabánya

– Negyedik alkalommal rendezik meg a vármegyei néptáncfórumot. A program helyszíne a Vértes Agorája. A rendezvény szombaton 15 órakor kezdődik, 19 órakor pedig a Dobroda Zenekar táncháza várja az érdeklődőket.

– Zenés nőnapi műsort rendeznek a Széchenyi István Művelődési Házban. Fellép Bányoczky Nóra és P. Petőcz András. Közreműködik a Galla színpad. A program szombaton 16 órakor kezdődik.

– Jótékonysági mozielőadásra várják az érdeklődőket a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonba. A bevételből a januári kertvárosi tűzeset károsultjait segítik. A program vasárnap 18 órakor kezdődik, a Vadászidény című filmet lehet megtekinteni.

Észak-Komárom

– Nőnapi retro fesztivált rendeznek a sportcsarnokban. érkezik a V-Tech, a TNT, a Groovehouse és Zoltán Erika. Dj: Miller és Grosso. Extra show: hot men dance. A program szombaton 19 órakor kezdődik.

– Kamarás István A csókkirály című előadását tekinthetik meg az érdeklődők a Matica Házban. A program vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában