Ne maradj le!

2024.03.18. 20:19

Örömhullámok a nagy győzelem után - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Fotókon és videón mutattuk be a 12 éve várt örömöt, a csodatévő kézisek első szavait. A magyar férfi kézilabda-válogatott csodát tett Tatabányán vasárnap este. Várja őket Párizs és az olimpia, de előtte még drukkerekkel ünnepeltek, és szavakba öntötték az érzéseiket.

Beszámoltunk a filmbeillő filmforgatásról: a nemzetközi hírű vadász, fotós és videós Halmi Péter Pál természetfilmet forgatott Afrikában, és életében először egy rinocérosz mentőakcióban is részt vett. Konkrétan a születésnapján mentett rinocéroszt. A filmforgatás eredményét 3-4 hónap múlva mutatja be a tévé.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Videón mutattuk be, ahogy a többszörösen visszaeső vascsővel és kővel tör-zúz lopás közben. Mindent megrongált a férfi, több száz ezer forintos kárt okozva a lopásain túl. A többszörösen visszaeső férfit most kapcsolták le a rendőrök.

Írtunk arról is, hogy Lékai-Kiss Ramóna a helyszínen szurkolt férjének és a kézilabda válogatottnak a vasárnapi csodameccsen. Hatalmas volt az öröm a portugálok elleni mérkőzés lefújása után a tatabányai csarnokban. De Lékai-Kiss Ramóna boldogsága egyenesen határtalan volt Tatabányán. Fotón is megmutattuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában