Útfelújítsok

2024.03.06. 07:59

Multifunkcionális sportcsarnok: államtitkári egyeztetés a könnyebb megközelíthetőségért

Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be a tatabányai multinacionális sportcsarnokot érintő tervezett útfelújításokról.

Kemma.hu

Gál Csaba, Nagy János és Bencsik János az egyeztetésen

Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai medencéért

Fotó: GodoSanyi

Bencsik János Nagy János államtitkárral és Gál Csaba önkormányzati képviselővel, a Fidesz-KDNP tatabányai frakcióvezetőjével útfelújításról és további parkolók építéséről tárgyalt a közelmúltban. 

Bencsik János, a Tatai-medence országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be a tatabányai multinacionális sportcsarnok környéki útfelújításait célzó tárgyalásáról.
Nagy János államtitkárral egyeztetett Bencsik János országgyűlési képviselő (jobbra)
Fotó: GodoSanyi / Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai-medencéért

Kiemelte: arra kérte az államtitkárt, hogy támogassa a Rhéling Konrád út korszerűsítésének folytatását, melyet a szomszédban zajló háború miatt függesztettek fel. Gál Csabának pedig javasolta, hogy az egykori napközis tábor helyén, a romos épületek eltakarítását követően alakítson ki a város “zöldparkolót”. Az árnyas fák alatt a strandolók autói is “jobban éreznék magukat” – írta a bejegyzésében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában