Támogatás

2024.03.01. 20:00

Ön választ, mi segítünk! - vármegyénkben hatan nyertek támogatást

Az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjának 14. fordulójában újabb 42 millió forintos tescós támogatás talált gazdára a helyi kis közösségeknél. Vármegyénkből hat pályázat nyert néhány százezer forintot.

Kemma.hu

A vállalat 2016 óta már több mint fél milliárd forintot biztosított országszerte környezetszépítő, oktatási és képesség-fejlesztési, illetve egészséges életmódra ösztönző projektek kivitelezéséhez. Most is a Tesco vásárlói dönthettek a támogatási összeg elosztásáról, akik mintegy 2 millió szavazatot adtak le 173 közösségépítő kezdeményezésre az áruházakban. A Tesco a voksok száma alapján országszerte 59 körzetben egyenként 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához, valamint egyenként további 365 ezer forinttal jutalmazza a három legkreatívabb kezdeményezést az "Ön választ, mi segítünk!".

Az „Ön választ, mi segítünk” pályázati programjának 14. fordulójában újabb 42 millió forintos tescós támogatás talált gazdára a helyi kis közösségeknél.
Turul's Miners SE ismét nagy támogató akcióra készül az "Ön választ, mi segítünk!" akcióban
Forrás: facebook/Turul's Miners SE 

Vármegyénkből is több pályázó nyert. Az első helyen végzett a komáromi Óvoda a Családokért Alapítvány az  Izgő-Mozgó, mert a mozgás mindenre jó! Projektje, valamint a tatabányai Turul's Miners Sportegyesület kezdeményezése, amely a tatabányai Benedek Elek Óvoda játszóterének felújítását célozza meg. 

Második lett a Bajóton lévő Nyergesújfalui Kernstok Károly Általános Iskola Tagiskola Telephelye a Virágos iskolánkért című programja, és az oroszlányi Malomsori Óvodásokért Alapítvány által benyújtott Udvari élménybővítés szerepjátékkal és mozgással című program. 

Harmadik pedig a dorogi Zöld Levelecske Nyílt Alapítvány Vigyázzunk a Földre! – Környezettudatosságra nevelés interaktívan című projektje, és a Süttő Község Óvodásaiért, Bölcsődéseiért Közhasznú Egyesület programja, amelynek célja a Környezettudatos magatartásformálás a süttői óvodában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában