Összefoglaló

2024.03.01. 20:24

Megreformálná a tatabányai szülészetet az új osztályvezető - ezek voltak a nap hírei

Összefoglaltuk a pénteki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A tatabányai szülészet reformját tervezi az új osztályvezető, dr. Możejko László

Nagy tervekkel érkezett a Szent Borbála Kórházba dr. Możejko László. Többek között a fiatal orvosokat szeretné a kórházba csábítani a tatabányai szülészet új osztályvezető főorvosa.

További három új körforgalom is lehet Tatán

A város adottságai miatt Tatán nehézkes a közlekedés. Mivel kevés a kerülőút, a csúcsidőkben rengeteg dugó alakul ki, amit további három új körforgalom oldhatna meg.

Bajos Gitta csapatban ezüstérmes az Európa-bajnokságon

Ezüstérmes lett a magyar hármas a győri légfegyveres Európa-bajnokság légpuskás hagyományos csapatversenyében. A formáció tagja volt a komáromi Bajos Gitta is.

hírlevél
 

Így dolgozik a Közút az 1-es úti baleset helyszínén +videó

Február közepén autó szakította át a szalagkorlátot az 1-es úton. A Közút munkatársai most kijavították a sérült részt.

Toronymagas a kormánypártok fölénye

Június 9-én tartják az európai parlamenti választásokat Magyarországon, és ebből az alkalomból a Nézőpont Intézet arra volt kíváncsi, hogy hogyan alakultak a pártok közötti erőviszonyok.

Atyaég! Porcukor helyett tisztítószert kaptak a tízóraihoz az ovisok

Nagy volt az ijedtség a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában. Több kisgyerek fájlalta reggeli után a hasát, egyikük erősen hányt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában