Útzár

2024.03.01. 15:39

Így dolgozik a Közút az 1-es úti baleset helyszínén +videó

Február közepén autó szakította át a szalagkorlátot az 1-es úton. A Közút munkatársai most kijavították a sérült részt.

Kemma.hu

Félpályás útlezárás mellett dolgozott pénteken délelőtt a Magyar Közút az 1-es úton, Tata és Vértesszőlős között. Mint az Útinform írta, szalagkorlátot javítottak, a tervek szerint a nap első felében, kora délutánig. A helyszínen, és a hasonló helyeken az autósoknak is érdemes jobban figyelniük. A közeli felüljáróig is feltorlódott ugyanis a kocsisor Tata irányából, így aki nagyobb svunggal jött, annak bizony meglepetés lehet(ett), hogy egyszer csak álló járművekkel találkozik. Itt február közepén történt egy baleset: lesodródott az útról és a szalagkorlátot átszakítva az árokban kötött ki egy autó.

Február közepén autó szakította át a szalagkorlátot az 1-es úton. A Közút munkatársai most kijavították a sérült részt.
Két hete szakította ki a szalagkorlátot az autó, most a Közút munkatársai kijavították
Fotó: G. D. V. / Forrás:  24 Óra

Tata és Komárom között, Grébicspuszta közelében szintén félpályás útlezárásokkal kátyúztak pénteken, csakúgy, mint Mocsa és Grébics között, valamint Bajna és Máriahalom között. Az 1-es úton a közutasok Füzitő és Komárom között az útmenti növényeket gondozták, Ács térségében útkarbantartási munkákat folytattak.

A Magyar Közút a minap hívta fel rá a figyelmet, hogy 2000 óta huszonegy közútkezelő hunyt el munkavégzés közben, többnyire az autósok miatt, és ezért is fokozott figyelmet kér a közlekedőktől. Különösen annak apropóján, hogy az elmúlt hetekben is történt több, figyelmetlen autósok által okozott baleset, amelyben a cég négy munkatársa sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában