Ne maradj le!

2024.02.23. 19:00

Vármegyénkbe vezetnek egy akció szálai, balesetről kaptunk horrorfelvételt - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Antifa akció - a balos összefogás vezére az elkövető

A tatabányai Momentum egykori erős embere, a helyi baloldali összefogás egyik főszereplője, Nyulasi Tamás támadta meg Budapesten, Józsefvárosban a Fidesz irodáját. Kocsis Máté szerint antifa támadás történt.

Horrorvideón a vértesszőlősi siklóernyős tragédia

A megrázó videót a mentés során készítették a földről. A felvételen a siklóernyős tragédia előtti drámai pillanatok látszanak.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

 

Kiváló építészeti megoldások a Hatostelep és Megyeháza újragondolására

Hatostelep felzárkóztatása építészeti megoldásokkal, és a Megyeháza újjáélesztése. Különleges építészeti megoldásokkal érkeztek Tatabánya polgármesteri hivatalába a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói.

Dél-Amerikában kalandozik a magyar socca-válogatott

A Mexikóban megrendezésre kerülő socca Copa Americára kapott meghívást a magyar válogatott, akik már le is játszották az első mérkőzésüket. A socca csapatot pedig egy esztergomi születésű futballista is erősíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában