Fejlesztés

2024.02.09. 10:24

Új körforgalom épülhet Tatán: mondjuk, hogy hol!

A Pénzügyi, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság ülésezett a tatai Városházán, és többek között a tervezett új körforgalomról is döntöttek.

Kemma.hu

Tata város közösségi oldalán számoltak be arról, hogy fejlesztési tervekről és projektekről egyeztettek a Városházán, ahol a Pénzügyi, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság ülésezett. 

A helyszínen a meghívott vendégek, szakemberek, a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai valamint Michl József polgármester a bizottság és a képviselő-testület tagjainak tartottak tájékoztatókat a Komáromi utcai egészségügyi fejlesztésről, amelynek során egy orvosi rendelőközpontot fognak kialakítani. De szó esett a városi csapadékvízhálózat további fejlesztési ütemeiről, a Mikovényi utca- Új út - Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződésébe tervezett új körforgalomról és az önkormányzati ingatlanok jövőbeni hasznosításáról is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában