Telepítés

2024.02.12. 11:51

Új csomagautomatákat kapott Tata és Tatabánya, itt találjátok őket

Mostantól várakozás közben, vagy leszállást követően a tatabányai vasútállomáson és a tatai Volánbusz-állomáson is feladhatjuk, illetve átvehetjük csomagjainkat a GLS automatáiból – derül ki a MÁV-Volán-csoport MTI-nek eljuttatott közleményéből.

Kemma.hu

A tájékoztatóban olvasható, hogy Budapesten a Keleti és Déli pályaudvaron, illetve több vidéki város vasútállomásán is igénybe lehet mostantól venni a csomagautomaták szolgáltatásait. Mindemellett a cég összesen hat buszpályaudvarra – köztük a tataira is – telepített készüléket.

Az MTI megírta, hogy a MÁV-Volán-csoport 2022 végén írt ki országos pályázatot csomagautomaták telepítésére és üzemeltetésére, melynek nyertese a GLS Hungary lett. Az együttműködés keretében összesen 37 forgalmas helyszínen, vagyis 26 vasút-, 6 Volánbusz-, valamint 5 HÉV-állomáson állít üzembe a vállalat csomag feladására és fogadására alkalmas berendezéseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában