Helyi közélet

2024.02.12. 19:07

Szülő-tanár bálon lépett fel A Dal 2024 egyik tatai várományosa!

Rendhagyóan kezdődött és másnap hajnalig tartott az idei szülő-tanár bál az Árpád Gimnáziumban. A rendezvény kulturális blokkjában felléptek a hallgatók és egy ősbemutatónak is szem-és fültanúja lehetett a közönség.

Kemma.hu

Kiváló hangulatban telt az idei szülő-tanár bál a tatabányai oktatási intézményben. A szervezésről Polyóka Tamás, az Árpád Gimnázium igazgatója beszélt portálunknak, aki elmondta azt is, miért sikerült a vártnál jobban ez a zenés rendezvény. 

– Gondoltuk, hogy a tavalyi 228-as részvételt már nem igazán lehet felülmúlni. Ezzel szemben az idén 242-en voltunk – nyilatkozta a dirigens, aki messzemenőkig elégedett lehet, hiszen több szempontból is rekordokat döntött a szervezés. Elmondta, a szokásos hétvégi időpont helyett az idén már pénteki napon köszöntötték az érkezőket egy-egy pohár üdvözlő itallal és néhány kedves gondolattal hivatalosan is megnyitotta a bált. 

Ezután a tanulók összeállítása következett: Gyalókay Kitti énekszóval, Nagy Ábel Olivér szavalatával és Vida-Kun Áron zongoraművel bírta tapsra a közönséget.

A produkciók után a Joy Band játszotta a talpalávalót. Előtte azonban A Dal 2024 legjobb negyven produkció közé beválogatott tatai együttes, az Arcidra Egészben kell című szám ősbemutatóját láthatták és hallhatták az Árpád Gimnázium bálozói.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában