Helyi közélet

2024.02.12. 19:07

Szülő-tanár bálon lépett fel A Dal 2024 egyik tatai várományosa!

Rendhagyóan kezdődött és másnap hajnalig tartott az idei szülő-tanár bál az Árpád Gimnáziumban. A rendezvény kulturális blokkjában felléptek a hallgatók és egy ősbemutatónak is szem-és fültanúja lehetett a közönség.

Kemma.hu

Kiváló hangulatban telt az idei szülő-tanár bál a tatabányai oktatási intézményben. A szervezésről Polyóka Tamás, az Árpád Gimnázium igazgatója beszélt portálunknak, aki elmondta azt is, miért sikerült a vártnál jobban ez a zenés rendezvény. 

– Gondoltuk, hogy a tavalyi 228-as részvételt már nem igazán lehet felülmúlni. Ezzel szemben az idén 242-en voltunk – nyilatkozta a dirigens, aki messzemenőkig elégedett lehet, hiszen több szempontból is rekordokat döntött a szervezés. Elmondta, a szokásos hétvégi időpont helyett az idén már pénteki napon köszöntötték az érkezőket egy-egy pohár üdvözlő itallal és néhány kedves gondolattal hivatalosan is megnyitotta a bált. 

Ezután a tanulók összeállítása következett: Gyalókay Kitti énekszóval, Nagy Ábel Olivér szavalatával és Vida-Kun Áron zongoraművel bírta tapsra a közönséget.

A produkciók után a Joy Band játszotta a talpalávalót. Előtte azonban A Dal 2024 legjobb negyven produkció közé beválogatott tatai együttes, az Arcidra Egészben kell című szám ősbemutatóját láthatták és hallhatták az Árpád Gimnázium bálozói.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában