Tájékoztató

2024.02.13. 06:20

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ilyenek a mai útviszonyok, időjárás, lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az útinform tájékoztatása szerint kedden Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar vármegye térségében esik vagy szemerkél az eső. Másutt borult, felhős, de csapadékmentes az időjárás. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és a mellékutak burkolata jellemzően száraz vagy felszáradóban van. A csapadékkal érintett területeken vizes, nedves útszakaszok is előfordulhatnak.  

Lenti környékén ködfoltok tapasztalhatóak, míg Hódmezővásárhely vonzáskörzetében 100-300 méter a látótávolság. Az ország többi részén jók a látási viszonyok. Veszprém, Sátoraljaújhely, Kisvárda és Mátészalka környezetében mérsékelt, (30-39 kilométer/óra) észak-nyugati szelet mértek. Másutt szélcsend van, vagy elszórtan gyenge a légmozgás. A hőmérséklet +1 és +8 fok között változik.

Az 1-es főúton, Gönyű átkelési szakaszán, a 109-es kilométernél kábelfektetés miatt mindkét oldalon felbontották a burkolatot. Útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben. Míg Mosonmagyaróvár határában, a 160-as kilométernél építési munka miatt, a Levél település felé haladók útszűkületre készüljenek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában