Jó reggelt!
2024.02.29. 09:00
Összezuhantam
Szalai Nikolett
Egyszer azt mondta egy jó barátom, hogy azért lett inkább szakács, mint cukrász, mert az utóbbi szakmában sokkal inkább kell arra ügyelni, hogy pontosan mérjük ki a finomságok összetételét. Persze, adódhat még akkor is baki, ha precízen tartjuk a receptben felsoroltakat. Akad egy-két krémes sütemény, amelyet jómagam is előszeretettel készítek. Természetesen akkor nem sikerül igazán jól, ha alkalomra készül. Így történt ez legutóbb is. Hiába a mérőedény, a konyhai mérleg, a kivajazott sütőforma, a pontos hőfok és sütési idő. A sütőn keresztül még csodáltam a remekül alakuló süteményt, majd végül a piskóta összezuhant... ahogy én is.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre