Ingatlanpiac

2024.02.11. 14:00

Komáromban tényleg ilyen olcsó? 8 millió alatt kapod ezt a 180 négyzetmétert +fotók

Szétnéztünk az ingatlanpiacon, mi is most a megyei kínálat. Komáromban 8 millió forint alatt találtunk egy jó ajánlatot.

Kemma.hu

Az ingatlanbazar.hu megyei kínálatát böngészve többször bukkantunk már érdekességekre. Legutóbb Tatán találtunk olyan pici eladó házat, ami a 20 négyzetmétert sem érte el. Most Komáromban néztünk szét kicsit jobban. Nyolc millió forint alatt találtunk is egy érdekes eladó ingatlant, amely akár jó befektetés is lehet annak, aki lecsap rá.

Komáromban ezen az eladó ingatlanon megvalósíthatod álmaidat
Komáromban ezen az eladó ingatlanon megvalósíthatod álmaidat
Forrás: ingatlanbazar.hu

Mint a hirdetésben olvasható, Komáromtól 15 kilométerre található a szóban forgó ingatlan, a Paton üdülőövezetben a gyógyfürdő közvetlen közelében. Egy 6 apartmanból álló  ingatlan feletti tetőteret kínálnak eladásra, amelynek mérete 180 négyzetméter. Amit az eladó tetőtérről tudni lehet, hogy 2006-ban építették és ytong szerkezetű. Közművek tekintetében áram, csatorna, ivóvíz hálózat, internet, televízió, solar panelek, földgáz is megtalálható az utcában. 

Ha több képet is szeretnétek látni az eladó ingatlanról, akkor kattintsatok IDE.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában