Ne maradj le!

2024.02.28. 19:41

Fuldokló kisbabát mentettek, legyek zavarják mindennapjainkat - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Megszólalt a fuldokló kisbaba apukája: nem lehetünk elég hálásak

Béres Attilával és feleségével megtörtént minden szülő rémálma, gyermekük ugyanis hirtelen fuldokolni kezdett. A kisbaba szerencsésen átvészelte a kellemetlen "kalandot", és családja nagy örömére jókedvű és sokat játszik.

Légyinvázió: mi az oka a szemtelen kártevők elszaporodásának?

Februárra most szinte csak a naptárunk figyelmeztet, hiszen a tavaszias meleg miatt már zöldellnek a növények. És légyinvázió nehezíti a mindennapjainkat.

hírlevél
 

 

A vérfagyasztó manőver kapcsán szólalt meg a szakértő

Egy távolsági busz tilos jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba, eközben letörve a sorompót. Történt mindez tavaly június 9-én Piliscsév lakott területén kívül. Csak a szerencsén múlt, hogy a vérfagyasztó manőverből nem lett tömegbaleset.

Átalakul a tatai Szivárvány Óvoda. Mondjuk mi lesz belőle

Döntött a képviselő-testület: átalakul a tatai Szivárvány Óvoda, szeptembertől sajátos nevelési igényű gyerekek fognak járni az új fenntartású intézménybe.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában