Fontos

2024.02.16. 19:00

Ezüstérmesek lettek a női pólósok, a tatai katonák pedig a békéért futottak

Véget ért a női vízilabda-világbajnokság, 46 éve volt hazánk egyik legsúlyosabb bányaszerencsétlensége, Gál Csaba lehet az ideális polgármester-jelölt Tatabányán, és idén is csatlakoztak a nemzetközi békefutáshoz a tatai katonák. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Kemma.hu

Hat hős sírja lett a Vadorzó: 46 éve vett el 26 bányászéletet a sújtólégrobbanás

Tatabánya és hazánk egyik legsúlyosabb bányaszerencsétlensége 1978-ban történt. Napokig kutattak a lehetséges túlélők után a Vadorzó aknálál, de mindhiába. Huszonhat bányász veszett oda. Hatukat sosem találták meg, temetésükön üres koporsókat kísért a több ezres gyászmenet.

Ezüstérmes a női vízilabda-válogatott – Tatabánya világbajnoka értékelte a mérkőzést

A 2022-es budapesti női vízilabda világbajnokság döntőjét ismételték meg, ezúttal a katari Dohában. Két éve az amerikaiak nyertek, így lett volna miért visszavágnunk.

hírlevél
 

 

Gál Csaba ideális jelölt továbbvinni az elhunyt tatabányai polgármester örökségét

Gál Csaba önkormányzati képviselőt, a tatabányai Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét alkalmas polgármester-jelöltnek tartja Bencsik János országgyűlési képviselő, választókerületi elnök.

Fegyver helyett futócipővel "harcoltak" a békéért a tatai katonák +fotók, videó

Idén is csatlakoztak a nemzetközi eseményhez a tatai katonák. Fegyver helyett ezúttal is a békéért futottak péntek reggel a Cseke-tó körül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában