Megnyitó

2024.02.19. 13:25

Burger King étterem nyílik Ácsnál: ez lesz Magyarország első, autópálya melletti étterme

Az étterem az M1-es autópálya Budapestről Győr felé tartó utazókat érinti - adta hírül Fusion Zrt. marketing és értékesítési igazgatóság. A Burger King megnyitásán nagyon sokan hiánypótlónak érzik.

Kemma.hu

Mint írják: az M1-es autópálya Budapestről Győr felé vezető oldalán, Ácsnál található új egységükben az utazók számára is kényelmesen elérhető, valódi Burger King élményt kínálnak.

A megnyitó február 28-án, szerdán 10.00-kor veszi kezdetét, ahol beszédet mond Dr. Szentirmai István - Ács polgármestere, Sümegi László - Fusion Befektetési Zrt. elnöke és Lelkes László - MBK Renter Property Kft. fejlesztője. Helyszín: Concó Pihenőhely, M1 autópálya 94. kilométerszelvénye, északi oldal, Budapestről Győr felé vezető oldalon.

Hiánypótló lehet a Burger King étterem megnyitása

A Google vélemények alapján sokan várják már a Burger King nyitását.

Amikor legutóbb ott jártunk, még csak épült, de már nagyon kellett egy étterem az autópálya azon oldalára is!

Az újonnan nyílóétterembe egyébként dolgozókat is keresnek, így ha éppen munkalehetőség után kutakodsz, vagy kipróbálnád magad a vendéglátásban, erre is van lehetőség – olvasható Ács hivatalos Facebook-oldalán

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában