Újszülöttek

2024.02.01. 08:00

Az újszülött babákat és szüleiket köszöntötték Bábolnán

Hagyomány Bábolnán, hogy időről időre köszöntik városuk újszülött babáit, illetve szüleiket.

Körtvélyfáy Dina

Régóta hagyomány a babazsúr a településen

Fotó: H. P.

Most sem volt másként, dr. Horváth Klára gratulált a szülőknek, sok türelmet, jó egészséget kívánunk az apróságok felneveléséhez. Ezúttal a tavaly negyedik negyedévében született babákat és szüleiket látták vendégül a polgármesteri hivatal dísztermében. 

A település Facebook-oldalán közölt bejegyzés szerint október, november és december hónapban született kisbabák: Kovács Levente október 28-án született Kovácsné Szkók Marianna és Kovács Tibor gyermekeként. Régi Kristóf József november 6-án látta meg a napvilágot, édesanyja Sárkány Eszter, édesapja Régi József. Tóth József Máté november 7-én született, Tóthné Csordás Daniella és Tóth József Máté kisbabája. Szabó-Füzesi Bence november 23-án érkezett, Szabó-Füzesi Eszter és Szabó Attila kisfia. Bertók Mátyás december 4-én született, Kéri Judit és Bertók Mátyás kisfiaként. Halgass Márk december 13-án született Halgass-Méhes Kitti és Halgass Gábor gyermekeként. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában