Ne maradj le!

2024.02.27. 19:08

Aggodalom egy kislányért, lezárás a körforgalom miatt - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Tudtad, hogy Tata egyik legforgalmasabb útját zárják le három hónapra? Beszámoltunk róla, hogy új körforgalom épül a városban, amiatt kell majd nagyot kell kerülniük az autósoknak. Azt is megírtuk, hol.

Megírtuk a tatabányai Sneaker-birodalom történetét is. Vendégh Gábort, az új sneaker bolt tulajdonosát kérdeztük a trendről, és arról, mi is áll a jelenség mögött. Utánajártunk, hogy státuszszimbólum, mánia, vagy befektetés-e a sneaker.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Rossz híreket kaptunk az 5 éves Kingáról. A baji kislányra váró életmentő koponyaműtét csak hetek múlva lesz esedékes. Addig azonban újabb stroke jöhet.

Minden stroke után egy új Kingát kapok

– ezt mondta az édesanya könnyeivel küzködve a súlyos betegség kapcsán. Kislányát most a Heim Pál Gyermekkórházban ápolják. Gabi pedig úgy érzi, egy helyben toporognak, miközben viszont versenyt futnak az idővel. 

Írtunk róla, hogy a napokban vendégmunkások töltöttek meg egy tatabányai templomot. A Fülöp-szigetekről érkezett vendégmunkások angol nyelvű szentmisét hallgathattak meg, és hamvazkodásra is volt alkalmuk a Bánhidai katolikus templomban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában