Újévi köszöntés

2024.01.04. 08:48

Videóban emlékezett meg 2023-ról Oroszlány polgármestere, Lazók Zoltán

Lazók Zoltán polgármester megtartotta 2024-es első beszédét, amiben köszöntötte a város lakóit.

Kemma.hu

Hivatalos Facebook-oldalán is posztol újévi köszöntőjében elmondta, hogy ez a pillanat magában foglalja a 2023-as számvetést, de a 2024-es esztendő célkitűzéseit is. A polgármester úgy fogalmazott, egy évnyi tapasztalattal okosabban, egy évnyi tudással gazdagabban, és egy év történéseivel bölcsebben láthat munkához, mint tavaly ilyenkor. 

– Visszatekintve az óévre, elmondhatjuk, hogy akkor is számos kétséggel és bizonytalansággal indultunk neki, mégis a szorgalom, az önbecsülés, az egymásba vetett hitünk, az összefogás ereje eredményekké formálódott – mondta, majd felsorolta a sikerre vitt projekteket. 

Elkészült a bölcsőde új szárnya, korszerűsítették az Idősek Gondozóházának elavult épületét és városszerte 1200 lámpatestet cseréltek energiatakarékos fényforrásra. Megszépült a borbálai játszótér, bővült a városi kamerarendszer, KRESZ-pálya és hulladékudvar létesült. 

– A 2024-es év ismét mozgalmas lesz városunk életében, hiszen a település várossá nyilvánításának 70. évfordulóját ünnepeljük majd. Ennek alkalmából számos izgalmas esemény vár ránk. Ezek a rendezvények nemcsak múltunk tiszteletére szolgálnak, hanem lehetőséget teremtenek arra is, hogy közösen tervezhessük jövőnket – mondta Lazók Zoltán, majd azt kívánta, találja meg valamennyi oroszlányi polgár a közös együttlétből eredő örömöt, és az együtt töltött napok, órák feledtessék a hétköznapok nehézségeit. Végül a polgármester boldog új esztendőt kívánt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában