Uszoda

2024.01.19. 17:53

Újranyitott az oroszlányi Csobbanó - mondjuk az árakat

Január 18-án, csütörtökön délelőtt a hivatalnokoké, délután már a fürdőzőké volt a főszerep a Csobbanó Uszodában. A nagy nap előtt sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bejelentették az újranyitást.

Wágner Zsanett

Az utolsó simítások után nyitotta ki kapuit a sportlétesítmény

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Az oroszlányi Csobbanó Uszoda csütörtök délelőtti, újranyitási eseményén részt vett többek között Lazók Zoltán polgármester, Rajnai Gábor alpolgármester, dr. File Beáta jegyző , Emődi Ferencné, az Oroszlányi Járási Kormányhivatal vezetője, valamint Papp Attila Szákszend polgármestere, továbbá számos intézményvezető, hivatali dolgozó.

– Vegyes érzelmekkel állok itt most – kezdte köszöntőjét a városvezető. Mint mondta, öröm számára, hogy újra üzemelhet egy fontos intézmény, egy közösségi tér, ahol a városlakók mozoghatnak, sportolhatnak, kikapcsolódhatnak.

– Az uszoda hozzájárul a város egészségügyi ellátásának javításához, lehetőséget biztosít a fiatalok sportolásához, a családok együttlétéhez, és a nyugdíjasok kikapcsolódásához. De egyben szomorúság is, ha belegondolunk, hogy ez a létesítmény másfél évig nem állhatott Oroszlány szolgálatában – fejtette ki Lazók Zoltán, aki arra is emlékeztette a meghívottakat, hogy szomorúság akkor is, ha visszagondolunk a 2022 szeptemberében kényszerűen meghozott döntésekre, amelyek nélkül a város nem működhetett volna tovább. Miként fogalmazott, az áldozati szerep jutott az uszodának.

– Az új 2024-es energiaszerződések megkötése és a jobban teljesítő helyi vállalkozások adóbevételeinek növekedése okán merült fel az újranyitás lehetősége. A Létesítményeket Üzemeltető Nonprofit Kft. több 3 hónapos előkészítése után kezdődött a munka – zárta szavait Lazók Zoltán polgármester.

Órák és árak

Az intézmény hétfőtől péntekig 6 és 21 óra között várja a látogatókat, hétvégén pedig 7 órától 21-ig. A felnőtt belépő 1490 forint, a nyugdíjasoktól pedig 1250 forintot kérnek. A hétköznapi kedvezményes ár 990 forint. Hároméves korig díjmentes a Csobbanó használata, 4 és 6 éves korig 690 forint.
A szauna jegy 1900, a kiegészítő - ami belépőn felüli - 900 forint. Kapható kedvezményes 10 alkalmas bérlet és 30 alkalmas bérlet is, de úszóbérlet és felnőtt fürdő is kérhető, a családoknak pedig további kedvezmény jár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában