Korszerűsítés

2024.01.16. 13:51

Újra hangos lesz a legendás nyergesi homokos focipálya

Nagyon sokat változik napjainkban az egykori Eternit Építők focicsapatának otthonát jelentő legendás homokos focipálya.

Kemma.hu

A placcon korszerű szabadidőparkot alakít ki az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázattal elnyert támogatásnak is köszönhetően. A munkálatok I. üteme befejeződött. A műszaki átadás megtörtént, a pénzügyi elszámolás folyamatban van. A forintok, számlák világában a projektszakasz teljes lezárásához, közreműködő szervezetként, a Magyar Államkincstár várt egy olyan nyilatkozatot, amely az önkormányzati hozzájárulásról szólt.

Ezen válasz szövegének elfogadása is téma volt az önkormányzati képviselő-testület tagjainak idei első, munkatervükben nem szereplő ülésén. Egyhangú voksolás után született meg a nyilatkozat.

A jelzett projekt költsége 292 millió forint, megegyezik a támogatási kérelemben szereplő összeggel. A szükséges, 112 millió forintos önerőt a képviselő-testület a 2023. évi helyi költségvetési rendeletből biztosította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában