Döntöttek

2024.01.18. 14:32

Új igazgatója lesz az esztergomi Féja Géza Közösségi Háznak

Saját fenntartású intézmény vezetői posztjával kapcsolatban is döntöttek Esztergom önkormányzati képviselői a január 18-ai testületi ülésen. Így például a kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház igazgatói posztjáról.

Pöltl Zoltán

A régi igazgató közvetlen munkatársa lesz a Féja Géza Közösségi Ház új vezetője

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

A január 18-ei önkormányzati képviselő-testületi ülésen az ötödik napirendi pont tárgyalása után döntöttek az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Ház intézményvezetői posztjára kiírt pályázat elbírálásáról.

A téma előterjesztésében az olvasható, hogy a jelenlegi igazgató, Tóth Tamás megbízatása február 2-án lejár, ezért vált szükségessé a posztról szóló kiírás. Mint a kiadott összefoglalóból kiderül: a pályázatok benyújtási határideje 2023. december 1. napja volt, mely határidőig egy pályázat érkezett be, mely anyagot a szakmai bizottság elfogadott és támogatott. 

A képviselők elfogadták a bizottság ajánlását és megszavazták, hogy 2024. február 3-ától 2029. február 2-áig Nagy Anita legyen a Féja Géza Közösségi Ház intézményvezetője. A szavazásban érintettség okán Tóth Tamás nem vett részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában