Kultúra

2024.01.31. 14:54

Színházi szemlén vett részt a Hé-Rege pajtaszínház

A IX. Pajtaszínházi Szemlén vármegyénkből részt vett a héregi csoport. A nemzetiszinhaz.hu weboldalán számoltak be a január végi eseményekről.

Kemma.hu

A Pajtaszínház Programon belül 138 produkciót mutattak be kilenc év alatt a Nemzeti Színházban. Szabó Ágnes szakmai koordinátor, a Magyar Teátrumi Társaság alelnöke az internetes felületen kiemelte: a „színházasdi” önfeledt boldogságát látni évről-évre ajándék számomra, ezért minden közreműködőnek rendkívül hálás. 

A Nemzeti Művelődési Intézettel való jóhangulatú és eredményes együttműködés, a színművész-rendező-drámatanár mentorok lelkes szakmai munkája, a színházszerető helyi csoportok, a nyitott kapukkal váró Nemzeti Színház, a nézők, akik mindig hatalmas tapssal jutalmazzák az előadásokat, mind-mind egy-egy örömforrás. A Pajtaszínház Program lényege: megérezni a közösség, a közös ügy fontosságát és a legjobbat kihozni magunkból. A Hé-rege Színtársulat Rejtő Jenő: Alterego 1 (átirat) kabaréjeleneteit adta elő.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában