Felújítás

2024.01.31. 16:44

Megújult belsővel, megnyerő dizájnnal nyitott újra az esztergomi JYSK áruház

Január 31-től fogadja újra a vásárlókat az esztergomi JYSK áruház, mely a cég több áruházához hasonlóan felújításon ment keresztül – derül ki a vállalat közleményéből. Az említett helyszínen a legmodernebb bolti koncepcióval találkozhatnak majd a látogatók.

Walczer Patrik

"Matrac-stúdió" is található az esztergomi üzletben

Forrás: JYSK

A tájékoztató szerint a Skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc világszerte az új belső dizájnnal látja el az üzleteit. Az esztergomi bolt is új világítást kapott, a sorok közötti navigáció is egyszerűbb lett. A matrac-stúdió révén ki lehet próbálni a termékeket, a dekorációs kellékek és kiegészítők még nagyobb területet foglalnak az az épületben.

Az energiahatékonyság fontos szempont volt a felújítás során: mostantól LED izzók világítják be a belső teret, a szociális helyiségekben mozgásérzékelők is kerültek. A világítás szakaszolt, három ütemben lehet felkapcsolni. A modernizáció révén legalább 25 százalékkal csökkenhet a bolt világításának energiafogyasztása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában