Előadás

2024.01.30. 15:36

Elek Péter humorista kocsonyaállagú titkot mondott el Oroszlányban

Férfi megérzés című önálló estjével Elek Péter nevettette könnycsordultig a közönséget az Oroszlányi Bányász Klub és Rendezvényházban a közelmúltban. Az előadás témája az erősebbik nem élete és intuíciói voltak, amiket gyakran feláldoznak a női megérzések ellenében, hogy végül kiderüljön, hogy mégiscsak saját magukra kellett volna hallgatniuk.

Wágner Zsanett

Remekül szórakozott a közönség

Forrás: Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház/Facebook

Szó volt a kemény külsőről, az erős, férfias viselkedésről és az emögött lapuló bizonytalanságról és kételyekről. Az est mindkét nem számára tanulságosnak és nem utolsó sorban elképesztően viccesnek bizonyult, így aki Oroszlányban járt jól járt.

„Ez jó mulatság, férfi munka volt! – írja Vörösmarty, és mondtam hangosan én is, miután felvittem az új Vejnemöjnen IKEA szekrényt a harmadikra, és utána nem mozdultam meg két napig.

Férfinak lenni jó mulatság, kivéve ilyenkor, meg amikor az anyósülésről érkező "női megérzés"-re hivatkozva kell befordulni egy másik utcába parkolóhelyért, de ott sincs, emitt amúgy meg lett volna.

Mi a helyzet a férfi megérzéssel? Az acélkemény akarat páncélja alatt kocsonyaállagú bizonytalanság és kétely lapul, persze ez amúgy titok. Ma este azonban minden titokra fény derül.

Mert e kettő igenis két szorosan kapcsolódó fogalom: férfi, meg érzés!” – ilyen és hasonló történetekről szólt az előadás.

Nem kis sikert hozott neki Ádám
A fiatal stand up-os, Elek Péter a 2016-os Dumaszínház Magyarország Szeretlek című tehetségkutatóján lépett fel először, ma pedig már több, mint 6 éves pályafutást tudhat maga mögött. Legtöbbször kollégáját, Kiss Ádámot konferálta fel, ami meghozta számára a sikert és már önálló estjével is járja az országot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában