Gazdisodna

2024.01.27. 10:00

Lina a te szíved is meglágyítja: sürgősen gazdi kell a tesója után síró tatai babának

A kölyköket a decemberi dermesztő fagyban tették ki az egyik tatai buszmegállóban.

Kemma.hu

A Tatai Állatvédők számoltak be közösségi oldalukon a jő hírről, hogy az 5 hónapos Rico gazdára talált. Azonban ez azzal jár, hogy testvére, Lina egyedül maradt. A megtört kutyus sírva keresi testvérét, ezért sürgősen új, szerető család kell számára, kik elfeledtetik vele Ricot. 

Amitől féltünk, az bekövetkezett. Mivel a tesója gazdis lett, így Lina most megtört. Csak fekszik és sír, keresi a testvérét. Oda fekszik, ahol érzi Rico szagát. Ezért sürgősen gazdit keres! Majdnem 5 hónapos, 14 kilós gyönyörűség, nagyon nagyon vágyik egy saját családra 

– írták posztjukban. Hozzátették, hogy Lina nagyon sír, ezért ki kell hozniuk abból a közegből, ahol folyton a testvérét érzi. 

Mint arról korábban mi is beszámoltunk: a testvéreket a legnagyobb decemberi fagyban tett ki valaki Tata-Újhegyben, egy buszmegállóban. Jó emberek a saját kabátjukkal melegítették a kölyköket, amíg a Tatai Állatvédők értük mentek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában