Tájékoztatás

2024.01.16. 18:30

Lámpás forgalomirányítás mellett fejlesztik a hálózatot Tokod határában

Kisfeszültségű hálózat fejlesztése miatt van érvényben a forgalomterelés az 1119-es út ebszőnybányai elágazás és a tokodi elágazás közötti szakaszán – tudtuk meg az E.ON Hungária Zrt.-től.

Kemma.hu

14 új oszlopot is állítanak az 1119-es út mentén

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Az elmúlt időszakban többen is felfigyelhettek arra, hogy az említett szakaszon lámpákkal irányítják a forgalmat. Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője lapunknak elmondta, hogy társaságuk vállalkozási szerződés keretében ideiglenes forgalomtechnikai elemeket helyezett ki. Az Únyi-patak felőli sávot lezárták a forgalom elől, a terelés révén az E.ON szakemberei biztonságos körülmények között dolgozhatnak.

Csiszér-Kovács Viktória, az E.ON Hungária Zrt. vállalati kommunikációs szakreferense megkeresésünkre elmondta, hogy az említett szakaszon az új ügyféligények kiszolgálása érdekében 470 méteres nyomvonalhosszban kisfeszültségű hálózat fejlesztését végzik el 14 új oszlop beépítésével. A munkálatok január 8-án kezdődtek el és a tervek szerint a régi hálózat bontásával be is fejeződik január 20-ig. A kivitelezés idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik.

Pécsi Norbert Sándor a forgalomterelés kapcsán megjegyezte: a téli útüzemeltetési időszakban a burkolat vagy útpadka megbontásával járó munka nem végezhető. Egyebekben a szokásos napi üzemeltetés-fenntartási munkákat végzik el az 1119-es úton is, melyek csak ideiglenes forgalomkorlátozással járhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában