Tatabánya

2024.01.10. 13:00

Ismertek a zöldhulladékgyűjtés időpontjai

Az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közzétette az idei évben Tatabányára vonatkozó elszállítási időpontokat, időszakokat.

Kemma.hu

A város honlapján közzétett táblázat tartalmazza, hogy mely időpontokban, a város mely részeit érintően lesz fenyőfa begyűjtés, házhoz menő szelektív szállítás, valamint zöldhulladék gyűjtés Tatabányán a 2024-es esztendőben.

A társaság ezen felül felhívja a figyelmet a kihelyezhető hulladékok anyagára a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés esetében. Ez alapján műanyagot és fém italos kartont (pl. PET palack, kozmetikai és tisztítószeres flakon, tejes és gyümölcsleves doboz, fóliák, bevásárló szatyor és zacskó, fém italos és konzerv doboz), továbbá papír hulladékot (pl. újságpapír, prospektus, kartondoboz) lehet kihelyezni. 

A zöldhulladék gyűjtés esetében az ingatlanoknál keletkező falevél, fűnyesedék, gyom zsákolva, gallyak, ágak kötegelve max. 1 m hosszúságig, max. 5 cm átmérőig helyezhetőek ki. A januári zöldhulladékgyűjtés során kizárólag a díszítőelemektől és egyéb hulladékoktól mentes fenyőfákat szállítják el. 

Mint írják, a lomtalanítási igényt a 34/801-040 telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen lehet jelezni az ügyfélszolgálat felé. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában