Kihívás

2024.01.03. 08:30

Fotókon az esztergomi kihívás: medencében, 100x100 és 50x50 méterrel búcsúztak 2023-tól

Az Esztergomi Úszó Klub szervezésében rendhagyó módon, 100x100-as és 50x50 méteres kihívással zárták az évet az esztergomi Szent István Strandfürdőben. Az eseményen Hernádi Ádám polgármester is részt vett.

Walczer Patrik

Forrás: Esztergomi Úszó Klub/Facebook

A klub beszámolója szerint a december 30-i rendezvény célja az volt, hogy a közösség tagjai december 30-án egy vidám és sportos összejövetellel búcsúztatták az óévet. A gyermekek és sok-sok felnőtt is százszor úszták le a száz métert, vagyis teljesítették a 10 kilométeres távot. A kisebbek 50x50 métert, vagyis 2500 méternyit úsztak.

Az egyesület azt is megjegyezte, hogy ez volt az első rendezvény a gyönyörű új buborék alatt, hiszen december elején állították fel a sátrat, amelyet most méltó módon avattak fel. Amellett, hogy a közösségi oldalukon köszönetet mondtak az egyéni úszóknak, illetve a távokat csapatban teljesítőknek, úgy méltatták az edzőket is. Egyúttal megköszönték a strandfürdőnek, hogy otthont adtak a rendezvénynek, az önkormányzatnak a buborékot, míg Hernádi Ádámnak a közreműködést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában