Időutazás

2024.01.17. 16:15

Csanád és barátai is szelfiztek a Tatabányai Múzeumban +fotók

A múzeum az idén is csatlakozott a Museum Selfie Day 2024 akciójához. Ezen a napon azok a látogatók, akik a kiállító terekben készítettek egy szelfit, díjmentesen léphettek be.

Kemma.hu

Január 17-én, szerdán már a nyitás után jelentek meg fotók a közösségi oldalon. Az időutazók boldog mosollyal pózoltak a több ezer éves csontok előtt, vagy az 1960-as évek szobájában. A bejegyzéseket a  #MuseumSelfieDay és a #TatabányaiMúzeum hashtagek segítségével osztották meg a netes felületeken. 

Ottjártunkkor az Óvárosi Általános Iskola ötödik osztályos diákjai látogatták meg a kiállítást, Weiszné Romhányi Krisztina osztályfőnök kíséretében. A 11 éves látogatók figyelmét a kiállítás interaktív része kötötte le, különösen az ősember és környezetének bemutatása. Nem véletlenül, hiszen a múzeum munkatársaitól kaptak egy szakócát, az ősember kőbaltájaként aposztrofált eszközt. Tatabánya öt éve vállalta, hogy a szelfik által még élvezetesebbé tegye az időutazást - a fiatalabb generáció számára is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában