Tűzesetek

2024.01.07. 13:56

Az autópályán, Csépen és Dömösön is felcsaptak a lángok 2023 utolsó hónapjaiban

Kiégett egy autógumikat szállító kisteherautó, száz négyzetméteren égett egy családiház tetőszerkezete, lakóház égett Csép külterületén - 2023 negyedik negyedéve is bővelkedett tűzesetekben.

Kemma.hu

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett novemberben egy autógumikat szállító kisteherautó az M1-es autópálya 67-es kilométerénél lévő tatai lehajtón, a Budapest felé vezető oldalon. Tatabánya hivatásos és Kocs önkéntes tűzoltói három habsugárral fékezték meg a lángokat. A jármű az út szélén áll, közvetlenül a lehajtó végén lévő stop táblánál. Az egységek megkezdték az utómunkálatokat.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Dömösen, a Duna utcában. A vármegyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett esztergomi és szentendrei hivatásos tűzoltók öt vízsugárral oltották el a tüzet. Az áramszolgáltató szakemberei pedig áramtalanították az érintett szakaszt.

Tűz ütött ki egy lakóházban a Komárom-Esztergom vármegyei Csép külterületén, egy tanyán. A katasztrófavédők beszámolója szerint teljes terjedelmében égett a mintegy hatvan négyzetméter alapterületű épület felső része. A tűzesethez a komáromi és a kisbéri hivatásos, valamint a nagyigmándi önkormányzati tűzoltókat riasztották. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában