Ne maradj le!

2024.01.11. 21:25

A nap legfontosabb hírei - 2023.01.11.

Összefoglaltuk a csütörtöki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Tragédiáról kellett beszámolnunk. Édesanyja ölében utazott az autóban az a fél éves kisbaba, aki életét vesztette az 1-es úti balesetben. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a 6 hónapos kislány a szélvédőnek csapódott.

Elhunyt Nyikus Anna, Magyar Ezüst Érdemkereszttel elismert, Pro Urbe díjas komáromi iparművész. Nyikus Anna izgalmas szakmai életutat járt be, amelyben a népművészet mellett a tanítás is fontos szerepet kapott.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Katasztrófavédők 6 fontos tanácsát tolmácsoltuk, hogy tudjátok, mire kell figyelni, ha a nagy mínuszokban autóval indultok útnak. Alapvetőnek tűnhetnek, ám akár tragédiához is vezethetnek, ha figyelmen kívül hagyjuk őket.

Beszámoltunk róla, milyen rossz biznisz a lopás Oroszlányban. A rendőrök elől a babatolvaj sem menekülhetett. A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség erről és egy másik sikeres elfogásról számolt be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában