Ne maradj le!

2024.01.08. 21:39

A nap legfontosabb hírei - 2023.01.08.

Összefoglaltuk a hétfői nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kiderült, és mi megírtuk, hogy január 6-án este pár óra különbséggel miért akadt fenn két autó is a síneken az 1-es főúton Komáromnál. Az Almásfüzitő–Szőny vasúti átjáróban történtek kapcsán a rendőrök eljárást indítottak a sofőrök ellen. A második autós és utasai ki sem szálltak a kocsiból, miközben egy gyorsvonat 160 kilométer/órával száguldott feléjük.

Megosztottuk a jó hírt, miszerint már az idén birtokba vehetik a Szent Margit diákjai a gimnázium új sportcsarnokát. Folytatódhat ugyanis a Szent Margit Katolikus Gimnázium fejlesztése. Már a kivitelezőt is megtalálták a következő ütemre.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Írtunk arról is, hogy csupán centiken múlt az élete a Tatai AC volt kézilabdázójának Izraelben. A deszantosként harcoló Dósa D. Bálintot egy Hamász-terrorista találta el. Tankelhárító gránáttal lőtték ki, a testébe számos repesz fúródott.

Beszámoltunk róla, hogy a gazdasági helyzet okozta egy év kényszerleállás után újranyit az oroszlányi uszoda. Elkészültek a burkolással, festéssel, szigeteléssel és a gépészeti munkálatokkal. Már víz is van a medencékben, jelenleg a szakemberek a vízminőség vizsgálatánál tartanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában