Felújítás

2023.12.05. 11:23

Új burkolatot kapott a Gödöri utca Tatabányán

Elkészült a megyeszékhelyen a Gödöri utcán végzett részleges útfelújítás. Gál Csaba képviselő a közösségi oldalán köszönte meg a munkát a Geotech és a városháza munkatársainak.

Kemma.hu

Régi vágya vált valóra a környéken élőknek, amikor munkagépek jelentek meg a tatabányai Gödöri utcánál. Az útfelújítás nagyon ráfért már a burkolatra. Most Gál Csaba képviselő, a tatabányai közgyűlésben a Fidesz frakciójának vezetője számolt be az örömteli hírről, hogy elkészült a részleges útfelújítás.

Megköszönte a kivitelezőknek a munkát és egyben az utcabelieknek is a türelmüket! Azt írta többek között, hogy reményei szerint az anyagi lehetőségek figyelembevételével itt is tovább tudnak lépni, mert még rengeteg tennivaló van a körzetben, valamint a hegyoldalon is! Ismét probléma a csapadékvíz elvezetése, illetve a lehullott lomb eldugítja a csatornákat. Az utakon ugyancsak van még munka, például a Lejtő utca állapotának javítása is megoldást kíván. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában