Télapó

2023.12.04. 20:05

Szülők, figyelem! Itt várja a Mikulás a gyerekeket kedden és szerdán

A Mikulás a vármegye számos pontját keresi fel az előttünk álló napokban. Íme egy kis ízelítő a keddi, szerdai programjai közül.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: posztos

Esztergomban Megjött a Mikulás címmel zenés, vidám mikulásváró erdei mesét tekinthetnek meg a gyerekek és szüleik kedden 10 órától az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban. A darabot a Tihanyi Vándorszínpad színészei adják elő. Szerdán 15 órától pedig a Széchenyi téren tartják a városi Mikulás-ünnepséget. Meglepetésműsor és ajándékosztás is szerepel a programban.

Kedden ellátogat a Mikulás Nagyigmándra is. A gyerekek 17 órakor a vasútállomásnál, 17 óra 15-kor a Milleniumi kopjafánál, 17 óra 30-kor a Hősök terén, majd 17 óra 45-kor a Szent István és a Pápay utca kereszteződésénél találkozhatnak vele. Almásfüzitőn szintén kedden találkozhatnak a télapóval az aprótalpúak. A művelődési házban 18 órakor kezdődik majd a program. 

Szőnyben 5-én a Petőfi Sándor Művelődési Házban 17 órától Mikulásváró családi bábszínház várja majd a gyerekeket. Hatodikán négy órakor Komáromban, a Hősök terén, Molajban 17 órakor találkozhatnak az aprótalpúak a fehérszakállúval. 

Dorogon szintén hatodikán, 16 órától a Pitypang és a Mikulás című bábelőadást nézhetik majd meg a gyerekek, a Hétszínvirág óvoda óvónőinek előadásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában