Mikulás-kupa

2023.12.11. 06:45

Rekordszámú csapat ütötte a röplabdát a Hamvas gimiben +FOTÓK

A Hamvas Béla gimnáziumban már-már hagyományosnak mondható a röplabda Mikulás kupa. Pontosan egy éve volt az első, mérföldkőnek tekinthető röplabda esemény, amikor 8 csapat mérettette meg magát. A nagy érdeklődés nyomán tavasszal újabb kupa következett, ahol már 11 együttes lépett pályára. A mostani rendezvényen ezt is sikerült ezt is túlszárnyalni.

Kemma.hu

Rekordszámú, 12 csapat ütötte a labdát a Hamvas Béla gimnáziumban Mikulás-kupáján. A csapatok közül 8 az intézmény jelenlegi diákjaiból állt, 2 alakulattal tavaly végzett (jelenleg egyetemista) diákjaik neveztek, emellett tanári együttes és új résztvevőként az Oroszlány Foxes Röplabda csapat fiatal növendékei is jelen voltak a kupán.

Nagyszerű mérkőzéseknek voltak szemtanúi a nézők, minden csapat erőn felül teljesített, több meglepetés, bizakodásra okot adó teljesítmény is született. A küzdelmek 4 csoportban zajlottak, a csoportmérkőzéseket követően az 1-2. helyezettek továbbjutottak a legjobb 8 közé, ahol egyenes kieséses rendszerben dőlt el a külön napon megrendezésre kerülő döntő négy döntős csapata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában