Gyűlés

2023.12.10. 21:18

Novemberben is összeült a Tatai Kistérségi Szociálpolitikai Kerekasztal

Többek között az egészségügyi szolgáltatásokról, a helyi szűrővizsgálatok fontosságáról, a védőnők munkájáról és az év végi adományozásokról is szó esett.

Kemma.hu

November végén is összeült a Városházán a Tatai Kistérségi Szociálpolitikai Kerekasztal, amelynek tagjai a Tatai Járás Települései Szociális Szolgáltatástervezési Koncepciójának felülvizsgálata ügyében is egyeztettek – adta hírül Tata Város hivatalos Facebook-oldala

Michl József polgármester elmondta, hogy a szolgáltatástervezési koncepció az egész kistérségre van tervezve úgy, hogy az egyes feladatköröket egymás között szétosztva és a szakintézményekkel együttműködve a járás minden településén hatékonyan tudjon működni. 

– A találkozón arról is egyeztettünk, hogy a koncepció felülvizsgálatával párhuzamosan jelenleg zajlik a Magyary-terv 3.0 kidolgozása. A benne szereplő Giesswein Sándor szolidaritási programunkat újra végigelemezzük, hogy pontos képet kapjunk arról, mely területeken állunk jól és mely területeken van még bőven feladat, ezért is fontos számunkra, hogy mi minden történik a kistérségben – mondta Michl József polgármester. 

A találkozón a résztvevők beszámoltak az idei esztendőben végzett munkájukról, többek között az egészségügyi szolgáltatásokról, a helyi szűrővizsgálatok fontosságáról, a védőnők munkájáról és az év végi adományozásokról is szó esett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában