Nevezz

2023.12.08. 22:29

Most még akár friss téli képeket is lehet készíteni a komáromi fotópályázatra

A Komáromi Városmarketing és Turisztikai Nonprofit Kft. turisztikai célú fotópályázatot hirdetett. A beérkezett pályaműveket a beküldési határidő lejártával szakavatott zsűri értékeli.

Körtvélyfáy Dina

A városi középületekről, utcákról készített fotókkal is lehet nevezni

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A kiválasztott 365 kép a jövő év első felében megjelenő Komárom 365 című turisztikai kiadványban lát napvilágot. Ezen felül, azok a pályázók, akiknek a fotóját kiválasztják, ingyenesen vehetnek részt a komáromi Tourinform Iroda által szervezett tavaszi tematikus túrák egyikén. A nyertes fotók a tervek szerint a következő évben szervezendő kiemelt városi rendezvényeken, kültéri kiállítás formájában is a közönség elé kerülnek. Beküldési határidő: december 15. Cím: [email protected] 

Egy pályázótól, egy témában maximálisan 5 fotót várnak. Témák: Monostori Erőd, Csillagerőd, Igmándi erőd, Brigetio Gyógyfürdő, WF Szabadidőpark, Az ősi Brigetio, Brigetio Öröksége Látogatóközpont, Magyar Lovas Színház Komárom, Észak-Komárom, Erzsébet híd, Monostori híd, Zöld Komárom, városi középületek, utcaképek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában