TikTok

2023.12.03. 13:30

Kíváncsiak vagytok? - Így néz most ki belülről az almásfüzitői timföldgyár +VIDEÓ

Tomka János kamionos, TikToker az almásfüzitői timföldgyárban járt, ahol videót is készített nem csak az üzem területén, hanem egy épületben és annak tetején is.

Kemma.hu

Most olyat mutatunk nektek, amit már nagyon rég vagy még egyáltalán nem láthattatok. Fiatal nemzetközi fuvarozó, Tomka János rendszeresen gyárt tartalmat TikTok-ra, ahol többnyire útjairól tesz fel beszámoló videókat. Nem is olyan régen nem külföldön, hanem kis megyénkben járt, méghozzá egy igazán ikonikus helyen, az almásfüzitői timföldgyárban.

Az 1997-ben bezárt üzem állapota eléggé leromlott, azonban nem elhagyatott a mai napig sem. Bezárása óta számos világsztár forgatott már itt filmet. Azonban azt, hogy jelenleg belülről hogy néz ki senki nem igazán láthatta. Tomka János, ha már ott járt, akkor természetesen videót is készített, ahogy azt általában tenni szokta.

Jani nem csak az üzem területén sétálgatott, hanem az egyik épületbe is bement, amit meg is mászott. Elképesztő panoráma tárult elé. Mutatjuk, mit látott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában