Baleset

2023.12.15. 10:24

Kiderült, ki és mi okozott éjjel balesetet Lábatlannál

Túl gyorsan előzött, ezért megcsúszott és összeütközött az előzendő járműnek a 18 éves sofőr.

Kemma.hu

Egy rosszul sikerült előzés okozott balesetet, december 14-én, csütörtök éjjel Lábatlannál. Mint arról korábban beszámoltunk: a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint összeütközött két autó Lábatlanon, a Rákóczi Ferenc utcában, azaz a 10-es főút belterületi szakaszán. Az egyik jármű egy kerítést átszakítva az árokba csapódott, a másik pedig a szalagkorlátnak ütközött és az úttesten áll. A műszaki mentést végző nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, amelyekből mindenki ki tudott szállni. 

A vármegyei rendőrök tájékoztatása szerint csütörtökön 23:03 órakor egy 18 éves férfi közlekedett a 10. számú út. 57+250 kilométer szelvényében személygépjárművel, két utast szállítva. A sofőr haladása során előzésbe kezdett, azonban a rosszul megválasztott nagy sebesség miatt megcsúszott, és nekiütközött az előzendő gépjárműnek, melyben szintén két utas volt.

Az ütközés következtében az előzendő személygépjármű megpördült, az útpadka megdobta, és az út mellett található ipari területre a kerítés átszakításával becsapódott. Az előzést végrehajtó személygépjármű tovább csúszott, és az útszéli szalagkorlátból 5 elemet lábbal együtt kidöntött, majd ezt követően állt meg. 

A mentők munkatársai 3 utast könnyű sérülésekkel szállított kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában