Finomságok

2023.12.09. 11:00

Jól kisütötték a vértessomlóiak

A szó szoros és átvitt értelmében is volt annyi „sütni valója" a vértessomlóiaknak, hogy az eső sem zavarta meg a programot: nem kint, hanem a közösségi házban készítették el a szalonnát az oroszlányi bányász nyugdíjasokkal közösen.

Wágner Zsanett

A vendéglátók gondoskodtak az alapanyagokról, míg az oroszlányi résztvevők a megfelelő mennyiségű és minőségi folyadékpótlásról.

A házigazdák előadói után az oroszlányi énekes Szép Lídia lépett fel, aki a bányászhimnusszal zárta előadását. A kötetlen beszélgetések közben az idei Szent Borbála-napi megemlékezések is szóba kerültek, valamint a jövőre tervezett közös programok, elképzelések is. A találkozó üde színfoltja volt, hogy a születésnapot ünneplő Kiss Józsefnének gratulálhattak nyolcvanadik születésnapja alkalmából.

Az Oroszlányi Bányász Nyugdíjas szervezet nevében Torma Lajos elnök és Dancs József elnökhelyettes egy bányász relikviát (egy palack bort piros-fekete tartóban) adott át a vendéglátásért Imeli Jánosnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában