Elképesztő

2023.12.03. 07:00

Hajmeresztő videó az M1-esről: 130-nál jött a furgonos bosszúja a semmiért

Az ámokfutó furgonost csak a bosszú hajthatta. Nem rajta múlt, hogy mutatványával nem okozott tragikus balesetet ekkora tempónál a sztrádán.

Kemma.hu

Szinte mindennap történnek hajmeresztő dolgok az M1-es autópályán. Erre láthatunk újabb példát a BpiAutósok által megosztott újabb videóban. Egy olvasójuk küldte be a felvételt, ami akár tragikus balesetbe is torkolhatott volna.

Az eset november 25-én történt az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, a Sasfészek pihenő és az M0 leágazás közti szakaszánál. A videót beküldő sofőr elmondása szerint 130 kilométer/órára állította a a tempomatot egy hosszabb sor végén.
– A gyorsabban haladókat folyamatosan elengedtem. Egy pár perce a sorunk által megelőzött fehér Ford Transit – amivel semmi interakcióm nem volt korábban, nem jött mögöttem a belső sávban, támadására okot nem adtam. A külső sávból az életünket veszélyeztető módon, elénk bevágva előzött meg – részletezte a sofőr.

A felvételt rögzítő autós hozzáfűzte, hogy az életüket valószínűleg az aktív és passzív menetbiztonsági elektronikának is köszönhetik. Mutatjuk a videót, tényleg szinte semmi hely nem volt a kamion és fedélzeti kamerás jármű között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában